"Vi kan jo bare lige skrives ved..."

Overvejelser på jobfronten

Think-Outside-the-Box

Ja, overskriften siger det hele. Jeg gør mig store overvejelser på jobfronten i øjeblikket. Jeg er uddannet cand.ling.merc., men det er resten af Danmark sgu også næsten.

Der er simpelthen en overflod af akademikere og vi vil alle sammen gerne have de samme jobs. Nogle er så heldige at slippe igennem nåleøjet frisk fra universitetet, mens de fleste bliver mødt med beskeden om, at vi gerne skal have lidt mere erfaring.

Mit problem er bare: Hvem skal give mig den erfaring, hvis du ikke gør det? Alle efterspørger mere erfaring, men ikke mange vil give den fra sig. Problem!

Nå, men jeg synes faktisk ikke livet på dagpenge er særlig spændende, så jeg prøver at tænke i lidt andre baner. Jeg har allerede været inde over muligheden for at blive selvstændig, men det er jo ikke bare noget, der lige sker hen over et par dage. Det er nok noget jeg har mere gåpåmod til når jeg rent faktisk har en stabil indkomst i forvejen.

Derfor har jeg tænkt lidt over mine interesserer og om det kunne bruges til noget. Udover sociale medier, kommunikation og især employer branding, er jeg ret glad for at læse (det er mest engelske bøger jeg læser – fantasy, thillere og chick-lit), så jeg har faktisk tænkt mig at søge elevplads som boghandler. Det har ikke særlig meget at gøre med min uddannelse, men hey – hele DK er sgu også næsten uddannet i det samme som mig, så man må være lidt kreativ. Derudover ser jeg det kun som et plus, at jeg ved en masse om kommunikation, marketing, branding, sociale medier og tekstforfatning – det kan være muligheder byder sig, og så kan jeg springe til. Man skal aldrig sige aldrig (bare spørg Justin Bieber 😉 )

Jeg håber, det bringer noget med sig 😀

FE6E651A81A8339A0BBA85DE46D9C973

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Vi kan jo bare lige skrives ved..."