Helt ærligt

Pokémon Go

169

Jeg har ikke engang spillet på min mobil og jeg er allerede træt af det.

Udelukkende fordi jeg er ved at køre folk ned hele tiden. Jeg er sikker på, at den Pokémon godt kan fanges inde fra fortorvet, så skrid væk fra cykelstien!

Jeg har forkørselsret for du burde slet ikke gå der, men når du nu alligevel har forvildet dig over på mit cykelterritorie, så vil det være rigtig lækkert hvis du lige vil kigge op engang i mellem. Bare lige med et par sekunders mellemrum, så du faktisk kan se, at jeg er ved at køre ind i dig. Tro mig, jeg gider faktisk ikke køre ind i dig, men det er svært at lade være når du bliver ved med at gå to skridt til højre for at skifte retning og spurte til venstre.

Jeg er med på, at Pokémon Go er skidesmart og det får en genial mængde mennesker til at bevæge sig. Jeg synes faktisk det er skide smart, men se lige efter hvor du går, så vi ikke begge ender på asfalten for jeg falder altså ikke på den smukke måde. Når jeg falder er det mere hen ad BANG! og det er der bare ikke nogen, der behøver at se.

 

Når det så er sagt, så er jeg også dobbeltmoralsk. Jeg får mig en ny mobilos i morgen (jeg er i øjeblikket velsignet med en iPhone 4S, der sleeeeeeeet ikke kan noget mere nu – apps er en utopi) og så skal jeg da også ud og jagte Pokémon! Jeg er vokset op med Pokémon i TV (favorit formiddagsTV dengang), men trak grænsen ved at samle kort. Til gengæld kan jeg Pokémonsangen i søvne! 😉  Jeg bliver jo nødt til at se hvad al den hype er omkring, men hvis jeg bliver en af dem, der trasker rundt hvor det passer mig, så er det helt okay at køre ind i mig 😀

FE6E651A81A8339A0BBA85DE46D9C973

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Helt ærligt