Pokémon Go

Bruce travel kit

IMG_3192

I dag er dagen, hvor jeg skal sidde i en bil med to madammer hele vejen til Horsens. Og jeg glæder mig.

Vi skal nemlig høre Bruce. Springsteen that is. Det er min 4. Bruce Springsteen koncert og den 2. i år. Selvom det er under en måned siden jeg sidst så Bossen live, så glæder jeg mig mindst lige så meget som sidst.

Når man nu skal køre i bil hele vejen til Horsens, så er man nødt til at have nogle remedier klar og man skal virkelig kende sine medpassagerer. Jeg er heldig på den front da den ene er min søster og den anden er min søsters bedste veninde. Vi kalder os de russiske madammer (sjov historie omhandlende ikke-smilende damer på pasfotos) og vi hygger os når vi er afsted.

Når det så er sagt, så er jeg godt klar over hvad, der skal til for at holde madammerne glade. Pepsi Max. Så enkelt er det. Min søster lever af Pepsi Max og vil man bede hende om en tjeneste, så er det bedst at give hende et glas Pepsi Max først. Drop Coca-Cola og almindelig Pepsi, for hun kan smage forskel og vil se ondt på dig resten af dit liv.

Derfor har jeg indkøbt Pepsi Max, Bugles, Salte Fisk og Kattepoter til køreturen – så er der ro på bagsædet! Jeg er allerede blevet beordret til at finde et sted, hvor en burger kan indtages på vejen derop, så det er også indlagt i planen.

IMG_3379

Skidegod Bruce-dag til jer alle sammen!

FE6E651A81A8339A0BBA85DE46D9C973

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pokémon Go