Den første gang jeg så dig, det var en...

Den første gang jeg så dig, det var en…

Velkommen til min ydmyge blog og til mit første indlæg! Yay til det lige der!

Denne blog kommer til at være min ventil for min verden. Det er en verden, der er lidt skør til tider, lidt sort, lidt farverig, lidt trist, lidt glad, men mest af alt – meget ærlig. Ærlighed er den bedste politik – (ej, det lyder bare meget bedre på engelsk!).

Nu tænker du sikkert: “Hvem er hun og hvorfor tror hun at hun har noget at sige?” og til det kan jeg sige, at mit navn er Camilla. Lige pt er jeg 27 år ung og arbejdssøgende (det lyder meget bedre end arbejdsløs, ikke sandt?). Jeg blev uddannet cand.ling.merc. i sommeren 2014, men alle de fantastiske job hænger ikke lige på træerne. Derudover er jeg en hammergod lillesøster (hvis jeg skal sige det selv – og det skal jeg jo), en god veninde (det siger jeg også selv, men det synes mine veninder heldigvis også), farverig, humoristisk og ret sarkastisk.
Men det er bare i overfladen – jeg har haft to depressioner, alt for meget sygdom inde på livet og mistet mit fundament. Men jeg er ved at finde det igen og vejen dertil er spændende, uhyggelig, snoet, ligefrem, op ad bakken og i hvert fald ned ad bakke. Men jeg giver ikke op.

Jeg håber I vil følge min jagt på meningen i livet – jeg skal nok råbe ekstra højt, hvis jeg en dag falder over den. Indtil da er det turen, der tæller.

Velkommen til!

– Camilla K.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den første gang jeg så dig, det var en...