Den første gang jeg så dig, det var en...

Smil til verden og den smiler til dig!

I går stod jeg allerhelvedes tidligt op, da jeg havde tilmeldt mig en Cross Training Intro-time i Fitness World. Idet vækkeuret ringer bander jeg mig selv meget langt væk, men jeg havde heldigvis en aftale med min seje træningsbuddy, Kirstine og vi aflyser sjældent vores aftaler med hinanden. Timen startede kl 7.25, hvilket betød at jeg virkelig skulle op midt om natten. Men hold nu op, hvor var det en fed træning! Allerede efter kun én time er jeg hooked!

Men det er selvfølgelig ikke det, der er temaet for dette indlæg – det er derimod mit smil 🙂 Jeg havde sådan en lyst til at smile til folk  – måske fordi jeg var stolt af mig selv for at stå så tidligt op og fordi jeg havde fået en genial start på min dag – lige meget hvad, så var jeg i allerhøjeste humør, og jeg kunne ikke lade være med at smile til verden. Men verden ville ikke smile til mig – enten så har jeg lignet en pervers stodder, der bare smiler til alle tilgængelige mennesker eller så havde folk ikke den samme start på dagen som jeg havde. Men det var lige meget, for det gav mig egentlig lige så meget sjov, at folk kiggede meget mærkeligt tilbage på mig. Måske en dag min smile-charme smitter nok af på folk til at de tør smile tilbage. Smil til hinanden, folkens! Det varmer så godt 🙂

– Camilla K.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den første gang jeg så dig, det var en...