Send job nu...

Mandeønskeliste – det kan man godt, ikk??

Mine veninder og jeg har efterhånden fået en ret god idé om hvad vi godt kunne tænke os kogt sammen i et flot mande-eksemplar. Som vi er blevet ældre har vi indset, at de fleste mænd ikke ligner Ryan Reynolds og listen er blevet lidt kortere. En lille smule.

ryan-reynolds-best-friend-betrayal-gq-october-cover

Først er der de “basale” ønsker/”krav”:

1. Højden: Jeg er 1.78 og jeg har ikke lyst til at være den høje i det forhold. Mindstekravet er “kig mig direkte ind i øjnene”-højde.

2. Skæg: Èt ord: Måms! Hvis du kan gro et pænt skæg, så gør det! Det får dig bare til at ligne en mands mand og mig til at synes, du lige er 477 grader hottere!

3. Hår: Helst ikke længere end mit og jeg får altså også mindreværdkomplekser hvis du går mere op i dit hår end jeg gør i mit eget.

4. Bygning: Det nytter simpelthen bare ikke hvis du ligner en, der knækker midt over hvis du skal bære mere end 10 kg. Hvis du giver mig følelsen af, at jeg bliver passet på, så er der sgu jackpot!

5. Tøj: D.R.O.P. de f-ing hængerøvsbukser! De er ikke pæne på nogen og heller ikke dig! Klæd dig ordentligt og følg disse meget simple regler:

  • Ingen sokker i sandaler
  • Helst ikke nogen sandaler, men det kommer an på skoen
  • Ingen t-shirts nede i bukserne

 

6. Humor: Sort humor, ja tak. Jeg elsker at grine og hvis du tager mine jokes og kører videre på dem, jamen så bliver du ca. 239 grader hottere.

Så kommer vi til tillægsønskerne:

7. Dans: Ja tak. Der er da ikke noget bedre end en mand, der tør té sig på dansegulvet sammen med mig. S CLUB 7-style!

8. Dyr: Det er sgu næsten en deal breaker for jeg vil have både hunde, katte, høns og får. Okay, måske får lige er i overkanten, men altså you get the picture.

9. Musik: Ingen elektro-vred-langhåret mand-musik! Jeg bliver irriteret og så kommer vi ikke langt. Hvis du kan acceptere, at jeg kan alle NSYNC sange, de fleste Backstreet Boys sange, alle Justin Timberlake sange og det faktum, at jeg synes Bruce Springsteen er ret pæn at se på, ja så er du noget nær perfekt. Hvis så også synger sammen med mig på klassiskerne – VINDER!

10. Gak og løjer: Nogle gange får jeg fx lyst til en pudekamp, og så vil jeg ikke skældes ud for at krølle pudebetrækket, men i stedet erklæres åben krig (som jeg selvfølgelig vinder).

Men vigtigst af er alt er jo veninde-/søstertesten: Hvis de ikke kan lide dig, ja så er du fucked…

P.S. Hvis du ligner Ryan Gosling, så er alle tillægskravene lige meget!

ab8796326a1d7a237c96dc0375d4825bd1bb7e93

FE6E651A81A8339A0BBA85DE46D9C973

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Send job nu...