Hvad jeg tænker når jeg spinner...

Vægttabsonsdag #1

Som så mange andre, så trænger jeg til at tabe et par kilo eller 15. Nok mere 15, hvis jeg skal være helst ærlig. Og det er jeg.

Billedet er 1 år gammelt, men der er ikke sket meget på formfronten.

Billedet er 1 år gammelt, men der er ikke sket meget på formfronten.

Jeg tror egentlig aldrig jeg har været “normalvægtig” – hvis man lige ser bort fra de tidlige teenageår, hvor jeg bare voksede til højre og venstre. Nej, jeg har aldrig haft en “normal” krop (så kan vi så diskutere hvad normalt er og det er i virkeligheden nok også det forkerte ord i denne sammenhæng – men lige det bedste jeg kan komme på). Jeg har altid haft en stoooooor numse og det er overhovedet ikke den jeg er ked af. Jeg elsker min numse – der er SÅ mange, der træner hele tiden for at få en stor numse og jeg har den fra naturens hånd – what’s nok to like? Jeg nævner i flæng: Stor numse har også en tendens til at give store lår og det er bare ikke så lækkert – det er bedst at kunne se hvor de to adskilles henne. Store lår giver appelsinhud – ja, jeg ved, det er nok vi alle får, men alligevel. Fordi jeg har en stor numse, men også en talje, er jeg pæreformet og det betyder mavefedt. Det er faktisk mit største problem. Mavefedt. Mavefeeeeeeedt. Jeg hader det. Jeg mener ikke, at jeg har en lille topmave (for jeg nævnte jo, at jeg faktisk er velsignet med en talje) – næh nej, det er en full blown delle, der bare er i vejen og gør livet surt for alt det tøj, der ikke går ind i taljen.

Åh. Det minder mig om min største røv-udfordring. I kender godt de der kjoler, der skal sidde løst hele vejen ned fra bryst til røv? Det gør de ikke. Aldrig. Min røv er altid i vejen. Ha! Jeg sværger til kjoler, der går ind i taljen (og jeg mener TALJEN – ikke lige under brysterne. Der sidder min talje altså ikke) for jeg har egentlig en okay talje. Det er mavedellen lige under taljen, der ødelægger hele regnestykket.

Mavedellen, der ødelægger det hele for taljen og numsen!

Mavedellen, der ødelægger det hele for taljen og numsen!

SÅ DERFOR starter jeg nu på en seriøs vægttabsrejse (den er seriøs fordi der rent faktisk er nødt til at ske noget nu – det nytter ikke bare at snakke om det. Walk the talk og alt det der). En af mine bedste veninder skal giftes om 1 år og det er min deadline. Det må gerne ske før, men 1. maj 2017 er absolut sidste deadline. Jeg er allerede begyndt at løbe og har spinnet i lang tid, men nu skal jeg vist til at tage mig sådan rigtigt sammen. Og I er inviteret med. Det bliver med maddagbog og træningsupdates – yay! Billeder en masse 😀

Her får I lige de tørre facts, der er mit starting point:

Vægt: 98,2 kg
Arm: 33 cm
Talje: 90 cm
Navle: 112 cm
Mavedelle: 123 cm
Lår: 76 cm
Bryst: 104 cm

Der skal ske forbedringer over hele linjen og det er det Vægttabsonsdag er til for. Det skal holde mig i ørene og give mig nogle at stå til regning over for. Måske er der endda nogle, der vil med på vognen 🙂

High Five!

FE6E651A81A8339A0BBA85DE46D9C973

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad jeg tænker når jeg spinner...