Mandeønskeliste - det kan man godt, ikk??

Løb: Fra knæskadet til 5 km

Jeg har altid kigget på motionsløberne og tænkt, at de er fuldstændig skøre i hovedet. Hvorfor løbe når man kan lade være. Bevares, det er da smart hvis man bliver jagtet af en kæmpe dinosaur, men det er næppe sandsynligt. 

 

Nu er jeg så faldet i fælden – jeg er selv begyndt at løbe. Ikke hurtigt. Nogle vil måske endda mene, at jeg bare går hurtigt, men det er bedst at starte langsomt ud. Jeg prøvede sidste år, men nåede ikke så langt, så nu prøver jeg igen. 

 

13180928_10154133838693787_1353223760_n

 

Jeg bruger app’en Get Running, der fortæller mig hvornår jeg skal gå og hvornår jeg skal løbe. Den siger, den kan få mig til at nå de 5 km på 9 uger – det skal nok blive spændende. App’en fungerer sådan, at en dame fortæller mig hvornår jeg skal starte og hvornår jeg skal stoppe. Det gør hun når der er henholdsvis 30 sek og 10 sek til start og stop. Hun tæller også ned – det kan være lidt irriterende. Især når hun minder dig om, at du kun har løbet de 2 ud af 8 min. Så har man lyst til at slå hende. Bare en lille smule. Træningen er delt ind i uger og hver uge har tre træninger. De fleste uger er alle tre træninger de samme (som fx uge 1 hvor man skiftevis løber 1 min og går 1,5 min), men nogle uger varierer de tre træninger også (som fx uge 5 hvor alle tre træninger er forskellige). 

Jeg brugte også app’en sidste år, hvor jeg også begyndte at løbe indtil en (til) knæskade satte mig ud af spillet. Det er egentlig ikke en knæskade, der kan gøres noget ved, idet jeg er født uden en særlig dyb knæskål på venstre knæ (det har sikkert et super fancy navn på latin, men jeg ikke huske det). Det gør, at venstre knæskal har lidt for let ved at ryge ud og det sker engang i mellem og når det går – ja, så er jeg sendt til tælling og starter forfra hver gang. 

 

Jeg kan også allerede afsløre, at jeg absolut ikke kommer til at løbe 5 km på rekordtid, men jeg vil også hellere kunne løbe 5 km end løbe hurtigt. Søndag var træning 1 og i dag er træning 2.

High Five! 

FE6E651A81A8339A0BBA85DE46D9C973

2 kommentarer

  • Hvor er du mega sej! Jeg var også ude at løbe i dag. 1 kilometer kunne det blive til 😀 Held og lykke med projektet. KH

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla K.

      Mange tak Karoline!
      Du er også super sej! 1 kilometer er mega godt – skide sejt gået 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mandeønskeliste - det kan man godt, ikk??