London #3: Evensong i Westminister Abbey

London #4: Oops!

Nu er det sket igen! Jeg mener – helt ærligt. Jeg havde ellers lovet mig selv, at nu var det nok. Men søndag eftermiddag gik det galt. Jeg kom til at bestille 3 nye bøger fra Waterstone’s. Jeg ved det. Jeg burde ikke have gjort det, men jeg kunne bare ikke lade være 😀

Jeg har formået at opbygge en pæn bogsamling herovre og min lille bogreol er hurtig blevet fyldt op. Favoritten so far må nok være The Girl on the Train af Paula Hawkins, men The Bones of You af Debbie Howell er lige bag efter.

Waterstone’s må være min favoributik herovre i det her UK her. Arhmen, det er da en skønherlig butik, der har et kæmpe udvalg af bøger og jeg skal virkelig tale alvorligt med mig selv for ikke at komme ud med 7 nye bøger hver gang jeg går derind.

Denne gange glæder jeg mig til at læse The Taking af Kimberly Derting, The Gates of Evangeline af Hester Young og My Life Next Door af Huntley Fitzpatrick. *pigefnis*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

London #3: Evensong i Westminister Abbey